Hej på er! 

Har äntligen lite internet så ska försöka beskriva den första dagen på seglingen, som inte riktigt blivit som vi tänkt oss… För det första så har vår lilla, lilla hytt ingen AC så har sovit i typ en ångbastu inatt vilket varit extremt jobbigt. Ni förstår inte hur fuktigt det är!!! På det så vaknade vi tidigt imorse av att det var storm och väldigt höga vågor. Det har med andra ord gungat ganska rejält så några har legat och spytt bak i båten hela morgonen haha.

Nu har vi äntligen dockat till en annan ö som heter Korcula dock men tyvärr regnar det fortfarande. Vi ska på vinprovning om några timmar så det ska bli mysigt i varje fall. Jag har massa bilder från Hvar igår, som var vårt första stopp, men eftersom att internet är så segt på båten kommer jag troligtvis inte kunna lägga in dem förrän ikväll. 

Hörs senare med förhoppningsvis lite fina bilder från Hvar <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna