Sitter på en restaurang i ett regnigt Korcula och har äntligen fått upp lite bilder från kameran till er. Ovan ser ni ett gäng ifrån gårdagen på båten när vi var påväg mot Hvar och stannade för ett dopp i havet.

Vi alla hoppade i från däck och det var såååå skönt å varmt, å blått och bara jättehärligt. Har inte badat i havet sedan jag bodde i Dubai och då badade jag knappt där heller eftersom der var rätt kallt i vattnet just i februari/mars!


  

Hvar var typ världens mysigaste lilla ö. Ser ni hur fint det är där? Med restauranger längs vattnet, båtar, små gulliga butiker, fortet, kyrkan och grym fest!! (Har vi hört i varje fall)..

Varken jag eller Ellinor är så sugna på alkohol och fest just nu så vi bestämde att vi måste åka tillbaka hit nästa sommar för Hula Hula beachclub och de två ö-klubbarna som finns alldeles utanför Hvar.

  

  
Så medans alla andra drack bärs och festade till det gick vi en promenad och åt middag på en lugn liten restaurang i hamnen. Det blev skaldjursrisotto för mig. Kommer föräta mig på skaldjur här nere för visste ni att Kroatien är känt för goda skaldjur?

Det var så mysigt att bara sitta vid vattnet och snacka skit över god mat tillsammans med min bästis. Behöver verkligen det oftare Ellinor! (Vet att du läser detta och ler lite nu) <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna