Hade mysigaste hänget igår på båten precis innan vi anlände till Makarska. Drack cider med Ellinor och Amir på båttaket medans vi såg solen gå ner bakom bergen. Magiskt! Och hur söta är inte Inez och hennes kille? De kommer från Portugal vilket betyder att vi fyra är de enda som inte kommer från Australien på vår båt haha.

För er som verkat missat det så åker vi runt här i Kroatien med Sail Croatia. De har massor med olika båtar och rutter man kan välja bland. Å vi valde en partybåt fast har inte partat någonting knappt, men har så roligt ändå!!!

// Had such a lovely moment yesterday in the sunset with Ellinor and Amir. I mean check this out!! And how cute are Inez and her boyfriend? They’re from Portugal which makes us the only four on the boat that doesn’t come from Australia haha //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna