Kom hem ifrån Kroatien igår för er som missat det. Men har inte varit hemma än då jag åkte direkt ner till Norrköping igår från Arlanda eftersom hela familjen varit här hela helgen. Nu är vi påväg hem dock så ska bli skönt att få sova i sin egna säng inatt och ta en lång dusch och packa upp väskorna.

Men nog om det, tänkte berätta lite mer för er om nästa resa jag ska på nu i slutet av September då jag pratat om den för er lite tidigare. Tanken är att vara borta i fem veckor i kombination med att jag åker till New York och Vegas, där jag firar min födelsedag. Och nu har vi då ytterligare bokat två resmål, Jamaica och Mexico.

// Got back from Croatia yesterday but hasen’t been home yet since I took the train to my family 2 hours south of Stockholm. I’m on my way home now though which feels so good. But the fun isn’t over yet.. In the end of September I’m going to United States and Jamaica and Mexico for 5 weeks. First NYC, then Vegas and then Mexico and Jamaica //

Denna bilden är ifrån staden Negril i Jamaica och vet ni vad? Delar av Pirates of Carribbean spelades in här.

// This pictures is taken from Negril in Jamaica, where parts of Pirates of Carribbean was filmed //

I Jamaica så kommer vi till en början bo hos en av tjejernas nära familjevänner. De har ett hus med världens finaste utsikt i Ochos Rios. Vi funderar dock också på att åka till Negril och Port Antonio.

Är verkligen så taggad på just Jamaica, det kommer bli så fett att åka dit! Men Mexico kommer bli minst lika roligt. Här kommer några bilder jag hittade på Google från Mexico.

// In Jamaica we will stay at friends of one the girls I’m traveling with. They have a big house with the most amazing view in Ochos Rios so I’m so exited for that. We’re thinking of going to Negril and Port Antonio in Jamaica as well //

IMG_2519.JPG

Delfiner i Mexico

// Dolphins in Mexico//

Tulum – Mexico, som jag hört ska vara så fint!

// Tulum in Mexico, that I’ve heard is going to be magical //


När det kommer till Mexico så har vi bokat flyg till Cancun men kommer även besöka Playa Del Carmen som ligger lite utanför och som tydligen inte ska vara lika turistigt. Vi vill även åka till Tulum som ligger lite mer söderut.

Har inte varit i Mexico jättemycket innan men har besökt Cozumel och Tijuana, standardstället att åka till över dagen om man är i USA eftersom det ligger vid gränsen. Så tänkte bara kolla med er som har lite koll på dessa ställen i Mexico om ni har några tips eller liknande? Något annat ställe i närheten man inte får missa etc?

// When it comes to Mexico we’ve only booked flights for Cancun but will most likely not spend our 10 days in Mexico in Cancun. We want to go to Playa Del Carmen and Tulum. I haven’t been in Mexico much but I’ve been there two or three times. Just to Cozumel and Tijuana though. Do you have any good ideas for places to visit and see in Mexico? Please let me know //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna