Det här är typ den enda bilden jag har ifrån pirate och sailing partyt i torsdags på finaste killarna, men den får duga. Det var alltså maskerad i torsdags så alla Sail Croatia båtar samlades i Makarska och så var det massa olika förfester på varenda båt inne i hamnen som man bara kunde hoppa emellan innan alla gick ut till en klubb som ligger i en grotta precis vid havet.

Det var svinroligt, speciellt eftersom att man lärde känna folk ifrån andra båtar också. Musiken på klubben var riktig kass i början dock men sen framåt två snåret när jag tappt bort alla andra så började de spela de bästa RnB låtarna. Så då dansade jag konstant i typ en timme med en Australiensare som var så gullig och som jag lärde känna den kvällen.

// This is unfortunatley the only good photo I have from the pirate and sailing party the other day when all the Sail Croatia boats gathered in the harbour having there own pre parties before everyone went out to this club in a cave.

I had such a blast cause since all the boats from Sail Croaita were there you met so many people from other boats. And somehow I also lost everyone so thank god that I met this lovely Australian guy that I hanged out with all night //

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna