This is how I feel today

Som ni säkert inte missat så har jag varit sjuk väldigt ofta det senaste året och jag förstår inte varför. För så fort jag blir frisk så går det max en vecka och sen blir jag sjuk igen och nu har det hänt ännu en gång. Har fått feber och halsbränna och känner mig så jävla trött på det här nu. För jag vet inte vad jag ska göra annorlunda eftersom att jag både äter och sover bra?

Jag vet att jag kände en inre stress kring mycket i mitt liv för några månader sedan men på senaste trodde jag att den försvunnit? Blir så ledsen för tydligen kan inte min kropp hålla sig frisk längre än två veckor längre och det känns inte alls bra… Allt jag önskar är bara att få vara frisk för det här tar så mycket på min energi. Har liksom känt mig otroligt energilös hela sommaren.

I’ve been sick so much lately and I just don’t understand why. Cause the moment I get well, I get sick again. Woke up with feber this morning and which makes me feel so tired of this whole thing cause I don’t know what to do different since I both eat and sleep well.

I do know that I’ve been having an inner stress and anxiety a few months ago but I thought it had disappeared? I literally get so sad cause my body doesn’t seem to work properly at all anymore and that doesn’t feel very good.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna