DSC06775

DSC06773Cutlery from HILKE indesign and notebook från JUNIQUE

Eftersom jag varit sängliggandes i tre dagar nu så har jag både hunnit med att kolla på hela säsong 5 av Suits samt påbörjat Gossip Girl alldeles från första början. Ibland kan tycka att det lite mysigt att vara sjuk, bara för att man inte behöver ha dåligt samvete för att man inte gör annat än att ta det lugnt. Sjukt att jag ens resonerar så men med eget företag så finns det ALLTID något att göra.

Det har blivit värre i halsen idag dock och det känns som att den svullnat upp och jag knappt svälja eller andas ordentligt. Ringde därför och bokade en tid på vårdcentralen omgående så nu ska jag testa både det ena och det andra. Måste göra en ordentlig utredning kring detta.

Since I’ve been laying in bed for the last couple of days I’ve both had time seeing whole season 5 of Suits and started watching Gossip Girl again, from the beginning. My throat are worse today tho, feels like it’s swallowed and I can barely breath or swallow. So just booked an appointment at the Doctor’s later this avo. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna