DSC06777

Ni fattar varför jag blev totalförälskad i dessa grytunderlägg vid första ögonkastet, visst? De kommer ifrån inredningssidan My Habitiation och deras egna märke Roos Interior. De har flera andra grytunderlägg som är skitsnygga också och även knappar i samma design som jag också funderar på att beställa. Ni måste kika in dem!!!

Det som fick mig att bestämma mig för att köpa grytunderläggen var inte bara för att de är de snyggaste grytunderläggen jag sett utan också för att man kan använda dem till så mycket mer. Jag menar det kan ju ändå kännas lite väl pricy att betala hela 399kr för ett grytunderlägg men när jag fick se bilder på att andra även använder dem som brickfat till ljus bl.a. så beställde jag hem dem. Älskar multifunktionella inredningsprylar, det är så värt.

I am absolutely in love with those trivets in brass that I just bought from here. I mean how amazing aren’t they? What made me buy them tho wasn’t just because they look lovely it was because you can use them for so much more than just trivets. One other thing you can do is put them on a table with candles on for example. I love it.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna