WHAT DO YOU MEAN? Ja som vi väntat på Justins nya sång, och nu är den äntligen här! Vad tycker ni? Jag typ älskade den redan efter första gången jag hörde den. Troligtvis för att jag älskar tropical house hehe. Men trodde faktiskt han skulle släppa mer än en sång idag efter att ha hypat såhär mycket.. Hoppas resterande låtar kommer inom snar framtid <3Justin är inte den enda som släppt ny musik idag cause one and only Avicii släppte faktiskt två nya låtar också, Pure Grinding och For A Better Day. Jag gillar de inte dock, ni kan höra dem här.

WHAT DO YOU MEAN? Yep, t’s finally here, what do you think? I kind of loved it after the first time I heard it. I hope there he will be coming with more music soon though because I actually thought he was gonna release more than just one song today <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna