DSC06804

DSC06809

Beiga kilklackar (här) – Svarta knähöga boots (här) – Beiga lårhöga boots (här)

Beige wedges (here) – Black knee high boots (here) – Beige thigh high boots (here)

Har uppdaterat skogarderoben lite inför hösten vilket känns bra. Kilklackarna tänker jag bära på någon poolfest i Vegas dock tänkte jag, eller varför inte på min födelsedagsbrunch på Caesars Palace? Har inte bestämt mig. Sen har vi även ett par knähöga och ett par lårhöga boots, är så nöjd och tro det eller ej men trots stiletten så var de beiga lårhöga riktigt sköna att gå i. Det trodde jag inte.

I’ve done some upgrading in my shoe closet since it’s kind of empty right now actually. The wedges I’m planning on wearing at some poolparty in Vegas or for my birthday. And believe it or not but the beige thigh high boots are actually really comfy.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna