DSC07192

Gjorde lite havregrynsgröt med banan, kanel och infrön till frukost imorse och så åt jag det tillsammans med lite upptinade egenplockade hallon, ett glas solhavre och en kopp te med honung. Sen hade jag en skypedejt med Maddy, min kompis i Australien, i över två timmar och nu har jag precis lagt mig ner i soffan för att vila ytterligare..

Var ju hos läkaren i tisdags och det visade sig att jag hade fått halsfluss som grädde på moset. Äter därför penicillin just nu och ska göra i fem dagar till. Så det blir rätt lugnt för mig resten av helgen. Ska bara kolla serier och dricka juicer fullproppade med vitaminer.

Did some porridge this morning with banana and cinnamon and together with that I had some raspberries and a cup of tea with honey. Then I had a 2 hour long Skype session with Maddy, my bestie from Australia and now I’ve just laid down for a few hours of relaxation. I’m still sick but I’m feeling thousands times better, which is great.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna