Igår efter att syrran och Zenja hjälpt mig fota lite bilder till bloggen så tog vi några skämtbilder på mig och Zenja. Jag hade lite svårt att komma upp på motorhuven för det första men efter lite hjälp så lyckades jag hehe. Ni som följer mig på snapchat lär väl inte ha missat (@hannafribergs)

Mitt i allt så kör en bil med två killar in på infarten och frågar vad vi håller på med haha. Snacka om att jag skämdes….. De var dock supertrevliga och förstod förhoppningsvis att vi bara hade lite roligt! Vilket fall så tänkte jag bara bjuda er på två av de mer sofistikerade bilderna, de andra lär ni aldrig få se haha. I sådantfall får de bli på snap där de försvinner inom 24h!

Yesterday after my Sister and her friend helped me out with some photos for the blog we had some fun taking photos haha. If you follow me on snap you probably noticed, my name is (@hannafribergs) on snap so start follow me in case you aren’t yet! Oh well, we had fun and we we’re obvisoly just joking around hehe…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna