Idag insåg jag att det bara är 2,5 veckor kvar tills jag drar till New York vilket känns helt craaaaaazy. Ser fram emot den här resan något så otroligt och speciellt mot just vår vecka i New York eftersom att det knappt känns som att jag varit där trots att jag faktiskt varit det hela tre gånger tidigare. Men det blir ju liksom annorlunda varje gång man reser någonstans.

Just realized I’ll be going to NYC in just 2,5 weeks. If I’m excited? Yes! I really look forward to this trip even tho it’s so hard to pack my bags haha. Doesn’t fell like I’ve been to New York even tho I have like 3 times already. 

Documents5

Har ni några heta New York tips till mig? Vart äter man bäst brunch? Vart ska vi gå ut? Några rooftop bars eller häftiga och annorlunda drinkställen ni kan rekommendera? You get it. Jag är så nyfiken på allt <3HÄR hittar ni det jag vet om New York dock

Do you have any special New York tips for me? Where do I eat the most spectacular brunch? Where to go out? Any cool rooftop bars that I can’t miss? And so on…. You get it, I’m so excited <3

HERE’S what I know about New York tho

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna