Jag förstår att det kan bli fel i unga tjejers ögon när jag skrev öppet om min detox för några veckor sedan, men jag vet också att det inspirerar många. Jag blir verkligen ledsen när jag får kommentarer om att några av er känner er hetsade eftersom att det absolut inte är min mening, då det enda jag försöker förmedla här i bloggen är ett hälsosamt förhållande till mat och träning.

Jag önskar därför verkligen att ni i fortsättningen kan försöka se de få tränings- och kostrelaterade inläggen som jag skriver, som inspiration till ett hälsosamt tänk istället. Det är ingen hets, inga måsten och jag vill verkligen inte sätta upp krav eller gränser som ni ska uppfylla eller sträva efter, om ni inte vill.

Documents8

Jag vet att jag är en förebild för många unga tjejer och att det ligger ett stort ansvar i det. Men jag tycker också att det blir så himla fel när man sätter en sån stor press på mig och att allt jag gör hela tiden måste vara perfekt och felfritt. För oavsett om jag skriver om träning eller inte så kommer det alltid finnas någon eller några som uppfattar det som negativt eftersom att I won’t be able to please everyone. Men jag tycker ändå att ni ska i åtanke att det inte är alldeles enkelt att vara en förebild för så många unga tjejer.

Det är många som skrivit till mig att de saknar mina träningsmotivations inlägg och att jag genom mina recept, träningsmotivationsinläggen och mitt ”let’s get fit experiment” förändrat deras syn på hälsa och träning till ett mycket mer hälsosammare tänk, jämfört med vad de hade förut. Tjejer och killar som skrivit att jag genom mina blogginlägg hjälpt dem att hitta en balans, en hälsosam livsstil och att de aldrig mått bättre. Något som har gjort mig riktigt glad eftersom att jag tycker det är viktigt att man faktiskt tar hand om sig själv då det på riktigt kan förändra ens liv och välmående på så många plan.

Documents6

Precis som jag, som förebild för många unga tjejer, har ett ansvar till att inte pådriva hetsen kring skönhetsideal så tycker jag också att jag har ett ansvar att på ett hälsosamt sätt inspirera mina följare till att förstå hur ett hälsosamt tänk till träning och mat kan se ut. Jag hoppas därför att ni vet vad jag står för och att ni förstår att jag bara försöka inspirera er. Inspirera er till en hälsosam livsstil, inspirera er till att utmana er själva, inspirera er till att våga följa era drömmar trots att det känns läskigt, inspirera er till att lämna relationer ni inte mår bra i, inspirera er att våga misslyckas och allt därtill.

Vad säger ni, inspireras ni eller hetsas ni av mina hälsosamma recept och mina tidigare träningsmotivations inlägg?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna