Mår mycket bättre nu men är fortfarande helt energilös och trött om dagarna så ligger mest hemma i soffan och kollar på Gossip Girl, svarar på mejl och dricker te. Ska åka in till Stockholm imorgon dock för diverse möten och inspelningar. Ellinor är ju i stan så vi kommer ses och planera framtiden för Måndagspepp bl.a.

Nu ska jag fortsätta kika på Gossip Girl, är redan inne på säsong 2 och det är så spännande just nu. Ska ni se Paradise Hotel ikväll förresten? Känns nästan som att man måste trots att jag varje år säger åt mig själv att jag inte ska titta på det haha.

I’m still not feeling very well but I have to take the train into Stockholm tomorrow for meetings and other important stuff. Elli is in town as well so have to meet up with her to plan the future for our podcast. Now I will keep drinking my tea and watch Gossip Girl tho, I’m already in the middle of season 2.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna