Svirade ihop en lunch och eftermiddagsfika och gick till Vetekatten tillsammans med Ellinor för att planera lite gällande podden. Har aldrig varit på Vetekatten förut men älskade det, så mysigt och trevlig miljö. Både jag och Ellinor kom överens om att vi ska göra det till vårt stammisställe med start from idag haha. Jag åt en chevresallad som var helt amazing och sen blev det en smör och vaniljbulle och en kopp chai te till efterrätt, riktigt mumsigt!

Några samtal och anteckningar senare så gick jag en snabbis på stan och nu är jag tillbaka i min killkompis Calles lägenhet där jag och Ellinor kommer sova de kommande två nätterna. Nu vankas ett snabbt event och en sushimiddag med Andrea på East, är så taggad! Ska bli mycket gott <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna