DSC07261

2a27e969569d4a8db3ee03f28f256cb9

Mötte upp härligaste Andrea igår på East, en asiatisk restaurang mitt på Stureplan som jag varit på en gång tidigare på bloggmiddag. Vi beställde in sushi med chilimayo som var sååå god. Det är verkligen skillnad på sushi och sushi och East har bra sushi! Ellinor kom även förbi och åt med oss. Och efter att vi ätit upp satt vi kvar i flera timmar och bara snackade en massa skit, var till och med sist kvar på restaurangen haha. Vilket är en sån typisk Hanna och Ellinor grej, vi sitter alltid i flera flera timmar och bara snackar efter en lunch, fika eller middag.

Nu har jag precis kommit tillbaka till lägenheten från ett möte och tänkte lägga mig i soffan och kolla på serier medans Ellinor ska ut och göra lite ärenden. Det blir nog take away ikväll, är inte as sugen på att gå ut mer i regnet faktiskt. Så himla tråkigt att September skulle börja med det här skitvädret.. Visst? Ha en fin dag <3 If you ever feel like having asian in Stockholm I’d recommend restaurant East. It’s an asian restaurant at Stureplan and they have really nice food. Yesterday I went there with two friends and we all had sushi with chilimayo which was amazing. We had dinner for hours and it was just lovely hanging out, just talking about absolutely everything and nothing at the same time.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna