God morgon!

Hade ett möte på MTG imorse gällande podden och eventuellt framtida samarbetspartners så hann inte äta frukost utan sitter och gör det nu istället, klockan halv tolv haha. Ellinor och jag hamnade på Vetekatten idag igen eftersom vi gillade det så mycket sist och för att de ligger nära centralen. Idag blev det en salami och brie macka med en jordgubbssmoothie, så mumsigt!

Åker nog hem från Stockholm i eftermiddag eftersom att jag fortfarande inte är fullt frisk men tänkte försöka hinna träffa Molly innan för en liten catch up, var så länge sen vi sågs, så det är på tiden. Behöver verkligen flytta hit asap så att jag slipper boka upp mig hysteriskt varenda gång jag är här…

Kram på er, ha en fin dag!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna