// 1. River island HERE / 2. Zara HERE //

Har bestämt mig för att ta tag i garderoben i höst och investera i den. Jag har inte haft någon som helst koll eller ork tidigare men insett nu på senare att kläder är roligt och att det kan göra otroligt mycket. Tänkte därför dela med mig av lite snygga skor som jag ramlat över när jag internetshoppat och ge er lite inspiration inför hösten.

Jag behöver verkligen ett par nya ankleboots och de ovan till höger är faktiskt riktigt snygga. Ett par ankelboots måste man ha sin skogarderob my opinion, de är liksom ett par all year around skor som man kan mixa och matcha så mycket med.

Bild2 Bild3

// 3. Nelly HERE / 4. H&M HERE / 5. Miss Selfridge HERE / 6. Nelly HERE //

Beiga stilettklackar eller just beiga klackar överlag är typ det snyggaste jag vet och det bäst är att man både kan ha det till vardags och till fest. Så snyggt till ett par blå slitna jeans samtidigt som det är jättefint till en svart turtleneck klänning och en längre kappa.

Vilka tycker ni är snyggast? Jag älskar de med guld klack!

Bild1

// 7. Zara HERE / 8. Nelly HERE / 9. Nelly HERE //

Lårhöga och knähöga stövlar, ja finns det ens något mer att säga?

De lär väl bli höstens största trend typ eftersom att alla verkar älska det haha. Finns så många fina stövlar i butiker nu också så det är princip bara och välja och vraka. Man kommer med all säkerhet att hitta sina favoriter med andra ord.

Ovan ser ni mina tre favoriter.

Bild5

// 10. H&M HERE / 11. H&M HERE //

Till sist men inte minst har vi animalprint vilket jag också gillar. Vill verkligen köpa dessa loafers ni ser ovan från H&M. De är supersnyggt till vardags! Gillade också de andra skorna, kan va snyggt till en helsvart outfit som behöver piffas upp lite.

Skor, väskor och smycken gör ju så mycket!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna