DSC03573

DSC03574

DSC03578

Hej mina fina!

Är hemma i Västerås igen då jag åkte bil hem från Stockholm sent igårkväll. Har därför spenderat förmiddagen med att försöka packa inför USA, Mexico och Jamaica vilket inte har varit alldeles enkelt. För det är då inte lätt att packa EN endaste väska när man både ska ha kläder inför utekvällar och middagar i New York och Vegas, strandhäng och lätta kläder i Mexico samt äventyr i Jamaica.

Har precis tagit en paus dock och ätit drömmigaste Instagramlunchen som bestod av blåbärssmoothies, apelsin- och grönajuicer, avokadomackor och en rawfoodkaka. Kan det bli godare? Nu väntar ytterligare packning inför resan. Behöver verkligen planera den här gången för planerar man packningen noga så antar jag att det kommer gå bra (har ju aldrig gjort det förut så vet inte helt säkert haha). Det jobbigaste är vilka skor man ska ha med sig…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna