// JACKET odd molly / TOP gina tricot / PANTS h&m / SUNNIES lindex / BAG h&m //

IMG_3708.JPG

IMG_3711.JPG

Ligger ensam hemma och kollar på serier ikväll också… Snacka om att jag har haft ett riktigt tråkigt och meningslöst liv de senaste två veckorna haha.. Har bara ätit en massa god mat och kollat på serier varenda dag. Men jag tror min kropp behöver det här, alltså varva ner, på riktigt, för en gångs skull.

Ellinor tjatar på mig att jag ska åka in till stan för middag och utgång men jag måste nog tyvärr vara en tråkig människa och tacka nej. Jag vill ju inte bli sjuk innan resan om två veckor. Åh, vad det är jobbigt att ha ett nedsatt immunförsvar. Är så less på det så ni anar inte…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna