DSC07279_Fotor

Eftersom att mina föräldrar åker till New York redan nästa vecka och jag åker innan de hinner komma hem igen så firade vi min födelsedag igår (bara 20 dagar för tidigt..). Blev rejält överraskad dock eftersom att hela familjen kom in och sjöng för mig igår morse och jag inte hade någon aning om att de tänkte låtsas som att det var min födelsedag.

Vilket fall så åt vi självklart min favoriträtt till middag. Pasta med gräddsås, kyckling, spenat och soltorkade tomater. Tror typ jag ätit denna rätt på min födelsedag de senaste 5-6 åren haha. Det som var lite annorlunda det här året dock var att vi gjorde durumvete pasta istället för vanlig, något som blev minst lika gott. Ni måste äta detta någon gång, busenkelt att göra är det också! Brukade göra det till Blake (en av mina rumskompisar som jag hade i Australien). Han lagar det fortfarande ibland och skickar snapchats och visar för mig, gulligaste han <3Since my parents are going to New York in a week and won’t be back until I will fly over there they decided to celebrate my birthday yesterday (only 20 days in advance…) I got so surprised since I didn’t know about this. So happy we had my favorit dish for dinner which is Pasta with cream sauce, chicken, sun dried tomatoes and spinach. I think we have had that for the last 5-6 years on my birthday.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna