När är Måndagspepp tillbaka? 

Ni är många som är nyfikna på vad som kommer hända med min och Ellinors podcast Måndagspepp och såklart kommer vi komma tillbaka, oroa er inte!!! Vår podd har ju blivit lite av en succé och vi hade nog aldrig kunnat drömma om att vi skulle få så många trogna lyssnare som verkligen engagerar sig och vill veta mer. Ni anar inte hur roligt vi tycker att det är så självfallet kan vi ju inte sluta här.

Vi håller därför på och planerar för säsong 2 och en kommande lyssnar-/bloggträff med er just nu, så det ska bli så roligt. Vi är lika taggade som ni och vi lovar att leverera ännu en supersäsong av Måndagspepp nu till hösten.

IMG_5722_Fotor

Så länge kan ni följa oss på vår fantastiska Instagram @måndagspepp2015 där vi lägger upp roliga videos, friendship goals, citat, behind the scenes bilder osv. Glöm inte att ni kan lyssna ikapp avsnitt eller börja om och lyssna på alla igen också. Här kan ni lyssna på våra avsnitt om och om igen om ni känner för det.

Kanske behöver ni lite extra pepp och tips kring vänskapsrelationer, killar eller attraktionslagen? Attraktionslagen, vänskaprelationer, Summerburst och föräldrarelationer är våra populäraste avsnitt. 

Vi saknar er, men vi hörs snart. Det lovar vi <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna