Senast överförda3Bilder lånade av supermat.devote.se

Efter att Andrea tipsat om en helt fantastisk matblogg i precis min smak (länk här) så var jag tvungen att testa den här chiablandningen bland annat som var supermumsig. I botten är det hallonglass, i mitten chiapudding och högst upp som topping en raw chokladsås, som var magisk!!! Om man ska äta den direkt så rekommenderar jag att ha chiapuddingen i botten dock men om man ställer in den i kylen/frysen så spelar det nog ingen roll.

Chiapuddingen gör du genom att blanda 1 dl chiafrön och en hel burk kokosmjölk.

Hallonglassen gör du genom att mixa 2 dl hallon och 1,5 bananer till en slät smet.

IMG_3836

Raw chokladsås

Raw chokladsåsen innehåller 4 dadlar, 1 dl vatten, 2 msk kakao och 1/2 banan och detta mixar du bara i en matbredare och toppar med. Lägg gärna på lite kakao nibs, hallon och valnötter som topping också, det blev riktigt gott.

Superenkelt recept, tack supermat.devote.se för receptet!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna