Tänkte bara ge er lite outfit inspiration ifrån min Pinterest…

Outfit nummer 1 är perfektion!

Documents11

Måste verkligen införskaffa mig en brun eller beige mockajacka. Har suktat efter det så länge men hittar aldrig någon som faller mig i smaken. Har ni något tips på vart jag kan hitta en snygg möjligtvis? Blir galen!

Vill också ha ett par vita vida kostymbxyor, så fint <3Documents15

Älskar verkligen lager på lager och kör alltid på det under hösten och vintern. Precis som ni ser på bilden till höger här med den bruna kappan och den svarta kavajen under! Riktigt snyggt.

Alltså att jag inte upptäckt Pinterest tidigare är helt oförståeligt för jag ÄLSKAR det och har hittat massvis med inspiration already, speciellt när det kommer till outfits och kläder…. Ni kanske inte vet det här om mig men jag har typ allt i garderoben men vet inte hur jag ska mixa och matcha det. Det är därför perfekt för mig att ha en mapp full med inspirationsbilder som jag kan kolla på.

Documents12

Om ni vill följa min Pinterest med outfit inspiration så hittar ni den här.

Den är sjukt inspirerande, jag kommer kolla in den varje gång jag inte vet vad jag ska ha på mig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna