DSC07309_Fotor

Har de senaste dagarna knappt rört mig utanför huset vilket efter ett tag blir rätt deprimerande och gjort mig otroligt lat, så lat att jag tycker det är EXTREMT jobbigt att gå från soffan till kontoret för att hämta min mobilladdare trots att mobilen har dött. Ja, då förstår ni ju nivån här hemma hehe.. Vilket fall så gav jag mig fan på att jag skulle gå en promenad imorse innan frukost trots att det regnade och jag verkligen inte ORKADE.. Och vet ni vad? Att ta den där 30 minuters promenaden var nog det bästa beslutet jag tagit på hela veckan, för wow vad bra jag mår nu efteråt och vad mycket jag hunnit med den här förmiddagen jämfört med de tidigare den här veckan.

Tänk att så lite som en 30 minuters promenad faktiskt kan göra så mycket. Jag tycker ni borde ta med er det, jag kommer ta med mig det. Det känns jobbigt, tråkigt och det är skönare att ligga kvar i sängen en extra halvtimme men när man väl gått den där promenaden, kommer hem, duschar och äter en god frukost så tror jag att vi alla kommer må så mycket bättre. 30 minuter av din dag är allt som krävs.

Have barely moved the last couple of days because I’ve been to lazy. But then I forced myself out for a walk even tho I didn’t want to at all and guess what? I feel so good about myself and I got so much energy after that short 30 minute walk I did before breakfast. It’s easier to lay in bed for an extra 30 minutes but if you go for a walk instead I can promise you that you feel so much better when you get back and have your breakfast. At least try, 30 minutes is all it takes.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna