DSC07346_Fotor

Senast överförda2

DSC07352_Fotor

Äntligen har jag hittat lite fina blommor till mina fantastiska mässingskrukor. Kaktusen blev tyvärr aningen liten i den största krukan men den lär ju växa till sig. Krukorna är ifrån Skultuna och jag har de i borstad mässing. Mina krukor är i storlek L och S. Men tycker faktiskt att L krukan är lite för stor så skulle tipsa om att köpa M och XS eller S och XS. Tycker det är fint när det blir lite storleksskillnad. Är så nöjd, det blev riktigt fint. Köpte dem på Confidentliving, en av mina nya favorit inredningsbutiker som på riktigt har allt man önskar sig.

På tal om något helt annat så har jag fått världens dille på kaktusar. Och när jag var på Plantagen idag för att köpa växter till krukorna så hittade jag även mini, mini kaktusar som var ur söta!! Jag måste bara hitta små fina krukor som jag kan sätta dem i. Har ni något tips på vart jag kan hitta det? De får gärna vara i mässing eller grön marmor.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna