Som ni säkert märkt på senaste så har jag börjat tänka en del på inredning och har hittat så mycket inspiration på Instagramkonton och Pinterestsidor att det svämmar över så nu tänkte jag ta och samla ihop det allra bästa så vi kan inspireras tillsammans och få till det riktigt snyggt hemma.

För är det inte otroligt härligt att ha det fint och hemtrevligt hemma? Jag mår så bra av när det är fint och städat i hemmet, blir liksom lugn i själen och kan verkligen koppla av då.

Senast överförda3

Kombinationen av mässing, svart och grått är så himla fint. Kolla in köket ovan liksom. Måste ha en vattenkran i mässig i min första lägenhet. Så fint!

Sänggaveln till höger är också helt fantastisk! Vill garanterat ha en i beige, krämvit eller ljusgrå.

Senast överförda4

Det här badrummet är dröm! Att ha stora fönster utanför badkaret/ duschen med massa grönska är verkligen helt magiskt. Min kompis Maddy i Australien har det hemma hos henne och det var såååååå mysigt.

Gillar idén med marmorbrickan och lite gröna växter med.

Senast överförda5

Får jag plats med ett runt matbord i min första lägenhet, kommer jag ha ett runt matbord haha. Gillar inte när det blir för geometriskt ur ett inredningsperspektiv. Måste ha en liten kaktushörna med, hur gulligt?

För mer inredningsinspiriation kan ni kika in mina inredningsidéer via Pinterest här

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna