God morgon!

Har haft världens bästa start på dagen. Började med en promenad med Hilton, kom hem, duschade, svirade om till morgonrock och tofflor, gjorde frukost och satte på en film. Nu tänkte jag fixa lite inför resan och sen blir det tacos till lunch. Kvällens planer är lite oklara men förhoppningsvis så hittar jag och syrran på någonting roligt. Bio kanske? Blir varje fall en lugn lördagkväll för ska på Nelly brunchen imorgon i Stockholm.

Kram på er så länge <3Good morning!

Had the best start of the day. Started off with a walk with Hilton, got back home, had a shower, did breakfast and watched a movie and now I’m gonna keep packing my bags for the trip and have tacos for a late lunch. Tonight’s plans are a bit blurred but hopefully me and my sister will come up with something we can do. Maybe the movies? I will have a calm Saturday night but since I’m going on a brunch tomorrow morning with Nelly in Stockholm.

Xoxo

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna