Okej, har fått ca 98 frågor kring vart mitt marmorbord är ifrån på senaste då jag lagt upp mycket snapchats och bilder på det på mina sociala medier. Det kommer ifrån By Ingerois och stenskivan är äkta handplockat Carrara marmor från Italien.

Det kostar 5 595 kr men är värt vartenda öre eftersom att det är en äkta marmorskiva, vilket man absolut inte kan undgå. Det ser nämligen riktigt exklusivt och lyxigt ut här hemma i vardagsrummet. Tycker ni inte? Och det är typ tack vare just marmorbordet som verkligen piffat upp det hela.

DSC07429_Fotor

Senast överförda

Mitt bord är i storlek 100 x 60 x 45 och jag har vitt smide <3Det är verkligen så fint, men också jäkligt tungt. Herregud när jag och pappa skulle ställa det till rätta. Fick stanna flera gånger på vägen från hallen till vardagsrummet för att vila haha, det kan iofs ha och göra med att jag är extremt svag också.DSC07422_Fotor

Och hur fint har det inte blivit med mina nya ljusstakar och min nya vas på bordet med? Överträffade faktiskt mig själv den här gången. Ljusstakarna och ljuslyktan kommer ifrån By Binett. Älskar verkligen Oscar och Clothilde ljuslyktan, den är så fin. Finns ju även en annan variant som är minst lika snygg.

Tycker det blev superfint med hortensia i Klongvasen med. Var och köpte tre stycken på Interflora häromdagen och insåg att jag måste köpa just hortensia oftare, dels för att det är så förbaskat fint men också för att det faktiskt är en av mina favoritblommor. Någon som vet vart man köpa fina oäkta när vi ändå är igång och pratar blommor?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna