Startade söndagen med brunch som Nelly styrt upp tillsammans med ett gäng andra bloggare på Riche, följt av lite exklusivt häng med Demi Lovato innan hennes spelning på Café Opera. Det var mest stå i kö och ta en bild med henne tillsammans med andra bloggare och YouTubers dock, men det var kul! Hon är ju så snygg!

Fick en goodiebag samt plocka med oss vilka skor vi ville ifrån Nelly också. Hur lyxigt? Kan visa de tre paren jag fick med mig hem senare, två supersnygga klackar inför New York och ett par knähöga stövlar.


Först fick en liten fördrink Bellini (champagne och persikapuré) och sen serverades det färskpressad juice och Bloody  mary’s.. Hatar Bloody Mary’s dock, kommer aldrig glömma när jag för första gången beställde en drink på krogen och beställde en sådan. Trodde på fullaste allvar att det var något fel på drinken haha!

Världens vackraste Molly, hur fin är hon inte?

Sen hade de gjort gulligaste menyerna. Man fick välja på Eggs Benedict, American Pancakes och Hamburgare.

Gissa vad jag tog?


PANNKAKORNA såklart, de var helt magiska. Burgaren såg inte helt fel ut de heller. Man blir aldrig besviken på Riche. De har så god mat!

Har ni testat att doppa pommes i glass förresten? Gjorde det för första gången idag och det var faktiskt rätt gott trots att det låter som en extremt otippad kombination.


Tack Nelly för en supermysig brunch

& Tack Molly för att jag fick låna dina fina bilder <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna