chuckblair1

TILL ALLA GOSSIP GIRL LOVERS

Som några av er säkert redan vet så är jag typen som kan se filmer men sedan totalt glömma bort vad som händer och hur de slutar. En rätt bra egenskap faktiskt då jag kan se filmer flera gånger utan att jag typ vet om det. Vilket fall så twittrade Dasha för ett tag sen om att hon hade börjat se om Gossip Girl från första början så blev inspirerad till att göra det jag också, vilket visade sig bli det bästa beslutet ever.

anigif_enhanced-13107-1412965041-8

chuckblair

Först trodde jag att jag skulle tycka det var tråkigt eftersom att jag vet hur serien slutar. Och de gjorde jag också de första avsnitten men nu är jag helt fast. Har totalt glömt allt som hänt plus att jag ser på serien med helt andra ögon nu jämfört med när jag var 15-16, vilket jag älskar.

Chuck och Blairs relation är helt klart min favorit genom hela serien. Minns ni Chuck i sista avsnittet av säsong 2 när han överraskar henne med blommor och presenter från Europa? Grät så mycket.

anigif_enhanced-32253-1412818452-11

giphyd

Eller när han säger det här till Nate när Nate och Blair är tillsammans och Nate är osäker på deras förhållande medans han själv är hemligt förälskad i hans bästa kompis tjej…

Chucks kärlek för Blair är så fin att jag dör.

Vi alla är värda någon som älskar oss så som Chuck Bass älskar Blair <3giphy

anigif_optimized-27010-1420155086-11

Är så inne i serien just nu att det känns som att jag lever i den, älskar att det finns så många avsnitt att se med som bara ligger och väntar. Gillar ni Gossip Girl och såg serien för några år sedan, se om den! Den är så mycket bättre andra gången, jag lovar er.

Jag kollar på Netflix, men ni kan streama det gratis här också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna