Var hos min favorit skönhetssalong Bangerhead idag, i Stockholm, och fixade håret. Vi slingade med lite kallare toner och satte i Hair Talk Extensions. Har velat testa det så länge så det här ska bli riktigt spännande!! Är sjukt imponerad över hur fort det gick att sätta i håret dock och att det knappt känns att man har det i (???) Lovat att berätta allt om detta ju mer jag lär mig.

Men för er som inte vet vad Hair Talk så kan jag berätta lite snabbt om denna nya skonsamma metod. Det är nämligen VÄRLDENS mest skonsamma fästningsmetod för extensions och kan sättas i det tunnaste håret. Det sliter med andra ord knappt på ditt egna hår och alla kan ha det. Det är lite skötselråd man måste följa dock men det var inget komplicerat utan mer att man ej får låta det vara blött en länge tid och sådant.

Så här såg håret ut innan och efter…

  Efter Hair Talk…

 Före Hair Talk…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna