Blev hembjuden till Catja igår eftermiddag på lite teaparty och möttes av lukten till nybakat bröd. Hon hade gjort ett supergott yoghurt och äppelbröd som jag var tvungen att sno receptet på. Det blev riktigt mumsigt med lite ost på tillsammans med en kopp varmt te med en sked honung.

Ni måste testa och göra detta!

DSC07546_Fotor

Ingredienser:

2 dl havregryn
5 dl dinkelmjöl
1 dl linfrön
2 tsk bikarbonat
3 nypor flingsalt
4 dl naturell yoghurt
1 rivet äpple
3-4 msk flytande honung

Gör så här:

Sätt på ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda ordentligt.
Riv ner äpplet, tillsätt yoghuren samt honungen och rör om. Smöra en brödform och häll ner smeten. Grädda brödet längst ner i ugnen i ca 1 timme och 20 minuter.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna