Gick och åt frukost på Two Hands i Soho imorse tillsammans med en av tjejernas kompis Nora som bor och pluggar här i New York. Jag åt en avokado toast med en banan och cinnamon smoothie, det var så gott. De andra tog en varsin acaibowl som var MAGISK (stället verkar vara lite kända för den). De jobbar riktigt snygga killar där också (Australiensare såklart haha) så vi började prata lite med dom och ska ses på en bar ikväll.

Har gått runt i stan hela dagen men nu ska vi planera veckan och vila, var uppe hela natten igår… pga tjejernas landing inte riktigt gick som den skulle, däcken gick nämligen sönder på flygplanet då de råkade landa alldeles för snabbt och hårt så de tog dem hela fyra timmar att ta sig ut från flygplatsen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna