Äntligen framme!

Men vilken dålig start jag fick på den här resan haha… Det började med att min väska gick sönder, sen åkte jag till fel terminal, väntade vid fel gate, hamnade längst bak på staff seats och så försvann alla gossip girl avsnitt jag streamat… När jag väl satte mig på flighten från London så blev det bättre dock. Flygresan mellan London och New York gick superbra och hur fort som helst. Hade världens benuttrymme samt en tom stol bredvid mig också så sov i två säten och kollade på film hela flygningen plus att maten var jättegod (åkte med American Airlines). När vi sedan började närma oss New York så gick solen ner och det var så vackert, synd att det inte gick att få till något bra foto med mobilen men dom här två ovan får duga.

Nu sitter jag och väntar på tjejerna på Starbucks här på JFK, beställde havregrynsgröt med bär, nötter och agave sirap. Den var så god. Om ni förresten ska flyga till New York från Europa någon gång och kan välja sittplatser själv, sätt er vid fönstret på vänster sida. Då får man en fin utsikt över Manhattan skyline <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna