Gick ut igår här i New York vilket ni säkerligen inte missat på min snapchat haha (heter @hannafribergs där). Vilket fall så är jag inte superimponerad över nattlivet här än men vi har några fler kvällar att utforska detta!

Tog några snabba bilder precis utanför hotellet igår som ni ser ovan. Dock så blev det något fel med min kamera så de blev inte superbra..Sen tog vi en taxi till Beautiqe där vi mötte upp Lina för drinkar. Hon bor i New York sedan tio år tillbaka och kommer ifrån Söderköping precis som jag.

P.S. Håll utkik efter henne i nya säsongen av Hollywoodfruar hehe..Blev sedan en sen middag på LAVO och så var vi en sväng nere på nattklubben innan vi drog vidare till Avenue där vi dansade hela natten. Älskade det stället för de spelade RnB och var litet och intimt brukar va mycket kändisar där också om man tycker det är kul. Ligger typ dörr i dörr med 1Oak med!

And guess what? Justin Bieber var på Avenue förra veckan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna