DSC08281

Åt lunch på The Butcher’s Daughter häromdagen, ett supermysigt typiskt ”Instagram-hak” i Soho nära Two Hands. Mycket chica människor och nyttigare mat. Anne Hathaway, väldigt välkänd skådespelerska, satt vid bordet bredvid oss b.la.

Hon har gjort en ny film nu som vi skulle på förhandsvisning afterpartyet till igår egentligen också men som vi skippade för en helkväll med några killkompisar vi lärt känna här borta på Manhattan.

DSC08293

DSC08297

Tillbaka till lunchen.. Vi kom för sent för frukosten så valde bland lunchmenyn. Jag åt en fullkornstoast med en dadel och nötröra på, en kaffe latte och en cacao smoothie. Det var rätt smaklöst dock så fick jag välja mellan The Butcher’s Daugther och Two Hands, säger jag Two Hands alla dagar i veckan. The Butcher’s Daughter har supermysig atmosfär och är mer Instagramvänligt tho..

Vilket fall så ligger de båda supernära varandra så det är bara att åka dit och kolla vart de har bord snabbast. Det brukar nämligen vara en 15 minuters väntetid.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna