DSC08314

The High Line

Igår efter den sena lunchen på The Butcher’s Daughter så gick vi tillbaka till hotellet, svirade om till promenadskor och gick The High Line. Det är ett upphöjt järnvägspår som går från Chelsea till Meatpacking och det var supermysigt att promenera längs det.

DSC08372

DSC08319

DSC08336

Tycker verkligen ni borde gå The High Line om ni besöker New York, det var inte så långt och det var jättemysigt och roligt att gå och kolla in hur de ser ut i de lyxiga lägenheterna där omkring.

Perfekt att gå 5th Avenue och Broadway tillbaka sedan också.

DSC08358

Här på den sista bilden ser ni Avenue, klubben vi var på häromdagen som är rätt liten och bara spelar Rnb och Hiphop. Vi gillad det så mycket sist vi var där så var tvungna att dra dit igår också vilket slutade med att vi blev kvar sist av alla haha. Ni kan skymta 1Oak som ligger precis runt hörnet till höger också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna