Vet att det inte blivit så mycket bloggning men försöker hinna med så mycket som möjligt här under vår vecka i New York och så får jag blogga på om det nu i efterhand, vi har ju trots allt bara en dag kvar… Det är så roligt dock för både i New York och Vegas har vi rätt fullspäckat schema så har skrivit till mina kompisar att vi får höras mer när vi anländer till Mexico och bara ska ta det siesta haha.

Vilket fall så har jag verkligen blivit helt förälskad i New York. Har fått ett helt annat grepp om staden under den här veckan jämfört med när jag varit här andra gånger. Troligtvis för att vi promenerat runt mycket och för att vi åkt mycket tunnelbana och läst mycket kartor kring vart allt ligger, men också för att vi har haft lärt känna locals och svenskar som bott här en längre tid så att vi kunnat få de bästa av de bästa tipsen kring restauranger, barer osv.

Jag lovar att berätta om allt jag vet i en stor NYC guide <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna