DSC05822

Köpte med oss picknick och gick till Central Park i söndags och satt i solen och njöt av vädret i några timmar. Det har varit helt perfekt väder här i New York nu när vi varit här. Det blir ju för varmt på sommaren så att åka hit i September eller i Maj är ju allra, allra bäst!

DSC04930

DSC08090

Eftersom att Central Park är så gigantiskt så hann vi inte med att gå runt så mycket men strosade runt i någon timme i varje fall. Vi gick in i från Upper East Side nära 5th avenue och 79 street. Förstår ni gatusystemet i New York? Jag har alltid tyckt det varit så krångligt men äntligen har jag börjat fatta hur det fungerar.

79 street och 5th avenue ligger typ i mitten av parken, söder om den största sjön.

DSC04923

Hur fina är inte mina naglar?

Bästa @nailsbyagnes

DSC08046

DSC08062

Känner ni igen valvet från Gossip Girl?

Det är ju där Chuck och Blair gifter sig <3DSC08111

DSC05019

DSC04983

DSC05820

Har massor med mer bilder att visa er men vi får ta dom en annan dag..

Nu ska vi strosa runt i stan, Times Square bland annat. Har inte visat Olivia det än trots att vi bor typ två blocks away. Om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om från New York förresten, let me know så ska vi se vad jag kan göra!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna