Landade precis i Vegas (!!!!) Och här kommer vi vara i fyra dagar innan det bär av till Mexico, men det kommer räcka gott och väl, i varje fall för mig då jag redan varit här tre gånger tidigare.

Planerna för Vegas är fortfarande lite oklara men imorgon blir det i varje fall Birthday Celebrations för mig!!! Funderar på brunch på Ceasars Palace eller ett poolparty och sen spelar David Guetta, Rebecca och Fiona m.m på några av klubbarna. Kommer bli en magisk födelsedag med andra ord!


Är dock rätt mätt på nattklubbar efter vår rätt galna vecka i New York. Känner mig som ärligt talat som en NYC nattklubbsexpert eftersom det känns som vi testat allt! Kommer göra en guide åt er och berätta mer om varje ställe så don’t you worry.

Nu blir det poolhäng <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna