DSC08859

God morgon!

Min födelsedag blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det gör inget. Jag berättar mer om den senare under dagen. Vegas har inte imponerat än men det är troligtvis för att vi inte varit ute än. Var på Wet Republic igår, ett poolparty på vårt hotel (MGM). Det var jätteroligt men jag tror att poolpartyna på Encore Beach Club och Nightswim på XS är betydligt roligare. Idag spelar Guetta på Encore, hade velat gå dit men vi orkar verkligen inte haha.

Nu ska vi äta frukost, och ta det lugnt hela dagen. Ikväll väntar Martin Garrix på Omnia Nightclub. Vill verkligen försöka hinna med att gå till XS också så får se om vi kanske gör det imorgon trots att vi ska flyga till Mexico tidigt på måndag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna