DSC06026

Har inte berättat om min födelsedag än, men det som hände var att när vi skulle gå ut till XS efter Wet Republic så kom vi så sent att vi fick stå och köa i 2 timmar trots att vi stod vid Table Reservations. Klubben var alltså helt full och de fick inte släppa in några.

När vi väl efter två timmar kom in så struntade vi i att stanna kvar då vi var så trötta efter att ha stått så länge och bara väntat och väntat. Vi bestämde oss därför för att åka hem och gå all in dagen efter istället, alltså igår och wow vilken kväll det blev. Kan inte ha önskat mig en bättre födelsedag.

IMG_5527.JPG

IMG_5531.JPG

IMG_5528.JPG

IMG_5526.JPG

Startade kvällen med fördrinkar hos de svenska killarna vi träffade igår på poolpartyt. Sen så tog vi en limousine till Omnia (den nyaste nattklubben i Vegas som ligger i Caesars Palace), eftersom att Martin Garrix spelade där igår. Jag hade pratat med en promoter i förväg så jag och tjejerna skulle få gå in före i kön då vi ville försäkra oss om att ej vara med om samma sak som på min födelsedag haha.

Sen så fick vi även hänga lite vid ett bord på VIP:en men de sa att vi endast fick göra det i någon halvtimme innan de som köpt bordet skulle komma och ta över. De gjorde inte oss något utan vi hade kul ändå…

IMG_5524.JPG

IMG_5532.JPG

IMG_5533.JPG

IMG_5523.JPG

Efter någon drink eller två blev vi dock förflyttade till ett annat bord nära DJ-båset. Och sen helt plötsligt så kommer några och eskorterade oss till bordet bakom DJ-båset. De som jobbade på klubben sa att vi bara fick stå där i några minuter och att vi skulle njuta så mycket vi kunde men det hela slutade med att vi stod där under hela spelningen.

Förstår ni hur glad jag var? Tycker ju om Martin Garrix så mycket. Jag kunde verkligen inte fått en bättre 21st. Är så glad att jag och tjejerna klickat såååå bra och har så sjukt roligt tillsammans med <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna