Att jag endast känt de här tjejerna i 2 veckor känns bara så overkligt eftersom vi verkligen funnit varandra. Vi träffades ju endast en gång innan vi åkte på den här resan men det känns det som vi känt varandra i flera månader. Trivs så himla bra med dom och älskar att vi gillar precis samma saker och är väldigt likasinnade på många plan. Kan verkligen vara mig själv och har så roligt tillsammans med dom. Åker man på en resa med någon man inte känner så visar det sig ganska snabbt om man passar ihop eller inte.

Man måste verkligen våga för att vinna, glöm aldrig det. Hade jag aldrig vågat åka på den här resan med dom här två knasbollarna, hade jag aldrig fått två nya fina vänner. Det har inte gått en endaste dag utan att vi skrattar så att vi nästan kissar på oss. Så ville bara säga tack Anna och Olivia för att ni är världens härligaste och goaste tjejer och för en hittills helt fantastisk resa <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna