Letade efter en god mexikansk restaurang hela kvällen igår men när vi väl hittade en och hade promenerat hela vägen dit så var den stängd… Bestämde oss därför för att äta något gott ikväll istället och blev tipsade om Don Sirlion av en mexikanare på stranden. Det var ingen ”wow vad gott upplevelse” där heller men helt ok om man ska äta en lunch eller snabbkäk efter stranden.

Vi beställde först nachos med ost och guacamole, eller ja, ost och ost har nog aldrig sett ett en nachotallrik med så mycket ost förut haha. Det var helt okej, guacamolen var bättre. Sen kom det jag gillade mest, tortillabröd med Beef Sirlion (de jag håller i på andra bilden). Köttet var jättegott, har aldrig ätit det förut. Allt som allt får restaurangen typ 3/5. Perfekt för backpackers.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna