DSC09442

DSC06137

DSC05248

DSC09476

DSC06131

DSC09517

Har gått runt och varit så besvikna på Playa Del Carmen för att vi inte hittat någon fin strand trots att alla tjatat om att det finns så fina stränder här. Sen idag när vi tänkte ta färjan över till Cozumel så hittade vi den! Den låg precis till höger om färjorna och det var knappt några människor där alls då husen ovanför är privata.

Vi har med andra ord bara njutit av stranden, saltvattnet och varandras sällskap hela dagen och imorgon så har vi hyrt en bil i Cozumel som vi ska åka runt med för att utforska ön. Cozumel är en liten ö som ligger precis utanför Playa Del Carmen och man tar sig runt den på ca. 1-2 timmar med bil så den är inte så stor så det ska bli superkul. Vi hörs senare, nu ska vi äta tacos!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna