Det kommer bli lite hoppigt bland tiden framöver då jag har så otroligt många fina bilder att visa er från både New York och Vegas fortfarande samtidigt som vi knäpper på med ännu fler här i Mexico. Men hoppas det är ok! Jag ska försöka förklara så gott jag kan vart jag är och när bilderna i inläggen är tagna osv så att ni kan hänga med nogurlunda.

Här ovan ser ni två bilder på mig ifrån balkongen i Vegas. Lånade Annas fantastiska kimono och knäppte några pics i eftermiddagssolen. Visst blev dom fina? Älskar kimonon, den är dröööööm. Såg en liknande här i Mexico faktiskt men den var inte lika snygg som denna. Anna har sjukt snygg stil och är vådligt mån om sitt utseende så ska försöka tjata på henne att hon också ska starta blogg, tror den skulle bli riktigt bra nämligen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna