Utelivet i New York slår nog faktiskt Londons med hästlängder. Men det kan också ha och göra med att vi hade världens bästa Lina till hjälp som tog oss med på det bästa av det bästa varje kväll i staden som aldrig sover.

Lina har bott i New York i 10 år, jobbar som Vice VD på en ny vodka, high-end exklusive concierge och känner alla där. Så varje kväll vi var ute såg hon till att vi fick VIP bord, kom in överallt, och hade hur mycket drinkar som helst. Inte nog med det, en kväll festade vi även med några av de största NBA spelarna i USA, däribland James Harden (det är okej att googla, visste inte heller vem han var förrän Olivia berättade dagen efter)..

Anna, Olivia, Lina och jag hade lite pre-drinks

 Anna och Olivia på vår balkong i Vegas

Lina hjälpte oss också att komma in på klubbarna i Vegas och med vilka restauranger och sevärdheter vi inte fick missa. Vi hade med andra ord världens bästa USA guide.

New York2Bild 1. Från en rooftopbar. Bild 2. Olivia och Lina

Våra dagar där hade inte blivit desamma utan henne då det inte ens går att jämföra hennes engagemang och kontaktnät med promoters som de flesta svenskarna använder sig av när de ska gå ut i New York.

  På PHD rooftop, roligaste klubben med bästa utsikten.

 Anna och jag på The Box när Lina tog med oss dit

Behöver ni en High-end VIP concierge i New York är det alltså ingen annan än Lina Axmacher (Linaaxmacher@gmail.com) ni ska höra av er till. Hon kan staden utan och innan och har alla kontakter inom nattklubbsbranchen. Observera att Lina ej är promoter utan en High-end VIP concierge som jag skev ovan vilket innebär att hon bara gör high-end exklusive. Inte för alla alltså utan bara VIP.

Tack New York och Lina för vår magiska vecka!!! Vi ses snart igen <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna