Satt och snackade med tjejerna vid poolen häromdagen om vikten i att njuta av stunden och att kunna känna sig lugn och avslappnad. Något jag har jättesvårt för och verkligen behöver jobba på. Jag gör nämligen alltid flera saker samtidigt, tänker jämt på vad jag ska göra härnäst, känner mig ofta stressad, otillräcklig och tycker att tiden går alldeles för fort.

  

Funderar på att gå till en psykolog när jag kommer hem för att lära mig att faktiskt kunna njuta av maten jag äter, resan jag åker på och se till att jag en dag i veckan tar ledigt från bloggandet genom att ha förberett tidsinställda inlägg. Har länge funderat på att gå till en psykolog för att lära mig mer om mig själv och för just det här med stressen. Tror många av oss skulle behöva det faktiskt. Jag menar vem har inte suttit och svarat på mejl samtidigt som man äter frukost bara för att försöka vara så effektiv som möjligt? 

Vi alla måste nog jobba på att bli bättre på att lägga ifrån oss telefonerna någon timme om dagen och kunna koppla ifrån all stress, tänka på hur det man äter faktiskt smakar och försöka njuta av stunden, det som faktiskt är här och nu. Och vi alla borde gå och prata med någon för att lära oss mer om oss själva och varför vi reagerar som vi gör i vissa situationer m.m. Tror det kan vara så himla lärorikt och viktigt för ens egna utveckling.

Kram från världens mest fantastiska och harmoniska Tulum, i Mexico <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna